En fågel i handen är bättre än tio i skogen.

K O M M E N T E R A (3)
publicerat i knasigt, men enkelt / länka inlägget

   

omg...

Blev vaken rätt länge, somnade typ tre å jag som va jätte trött vid elva..
Vaknade för ens stund sen och är grymt trött!! Inte bra....
Men idag blir det väl att duscha en snabbis, fixa sig lite smått och sen får jag skjutss till Kungsör någon gång, hehehe

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i knasigt, men enkelt / länka inlägget

   

Trött?-Ja Sova?-Nej

Jag är verkligen trött, men vill verkligen inte sova. Ska sätta på tv'en och kolla om de är nå bra, men gissar på att det inte är det, som vanligt..
Det ända jag gjort idag är typ glo på tv, panta miljontals burkar/flaskor och tagit ett kallt bad, okej kanske inte kallt men det va absolut inte varmt, men jag överlever ändå! :-)
Åhh, jobbigt att du blev magsjuk just nu! :( Du får krya på dig och ha ett grymt nyår ändå! loveya♥
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i knasigt, men enkelt / länka inlägget

   

stämde en aning bra på mig....

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i knasigt, men enkelt / länka inlägget

   

Panta?

Redan gjort! Fick 244kr.
Den här dagen är seg, finns typ ingenting att göra. När jag inte pantade så har jag bara kollat på tv, men finns det ens någonting att kolla på? -Nej.
omg....hörs
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i knasigt, men enkelt / länka inlägget

   

ÅÅÅHHH, nu får jag va inne på facebook igen!

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i knasigt, men enkelt / länka inlägget

   

2011, 1 ÅR

1-3 januari var jag i Dubai, firade alltså nyår där och det va verkligen jätte roligt! Trots att alla snackade engelska och jag inte förstod någonting, knappt.
Resan hem från Dubai var jätte jobbig, vi åkte i ett jätte litet plan från Dubai till Riga eller så va det från Riga till Sverige, minns inte riktigt. Jobbigt va det iaf och att åka buss i nästan två timmar hem till Arboga va riktigt segt. Men det vare värt, för att det va den bästa resan hittils!
När jag va hemma i Arboga kom mormor och hämtade oss, och när jag kom innanför dörren så satt jag mig vid datorn direkt! Eftersom att jag inte hade gjort det på två hela veckor. Kom överens med My om att jag skulle sova kvar hos henne dagen efter, tror jag att det var. Vi hade jätte kul och vi kollade på film och jag skffade facebook. Jupp, jag skaffade faktiskt facebook 2011...;-) Skuumt.

Skolan började, jag hade inte jätte mycket plugg, men lite och så hade jag handboll två dagar i veckan.
Alla dagar va väl nästan som en vanlig dag. Vakna, fixa sig lite smått, skolan, hem, va med någon eller satt vid datan, tränade sen sov. Sen finns det en massa minnen som jag verkligen minns som alla gånger jag har vart hemma hos Sofie och hon har alltid klantat sig när vi har käkat. Antingen ramlar hon av stolen, spiller eller dör av skratt så att de hon har i munnen inte är kvar där längre.....uupps.
När jag har vart med Linn och vi har var uppe i stallet.
Sen kan typ Linn eller My ha vart med någon gång, men har alltid lika roligt med dom!
Den 27 januari hade jag vart tillsamans med David i fyra månader. Kommer ihåg alla gånger jag har vart med han också.
Jag va mycket bättre i skolan då än vad jag är nu. Pluggade på bra till prov och lämnade in mina läxor i tid, vilket jag inte är bäst på just nu.
Februari då? -Inget minne från de så antagligen hände ingenting speciellt.
Mars därimot kommer jag ihåg att jag träffade My rätt ofta och så hade jag typ slingor i håret, olika färger och bara på en sida, haha. Bara för att jag ville testa.
grön, blå, lila och röd tror jag att det är.
I april var jag på kryssning med släkten på pappas sida.
Mamma och pappa köpte en present åt mig där, örhängen och halsband. Vi spelade på sånna där saker man kan få pengar ifrån och så hoppade vi även av i Finland en stund och gjorde ingenting annat än att gå runt och fika lite. Smått trist. Menmen. Fick även jätte många sånna här saker som lyser i mörkret. As najs jö.
Första kvällen så va det typ en teater, haha lite spännande faktiskt.
Farmor köpte även en parfym åt mig =)=)
IFK Arboga 97/98 va på en cup, Irsta Blixten. Vi spelade några matcher och cupen höll på i typ två dagar. Sen va vi på ett fett ballt disco med Sean Banan på scen, ass najs!! Jag stog längst fram med Robine och han nuddda nästan min hand!! :D :(( Riktigt många minnen därifrån asså! Grymt!!
Den 26 så blev jag 13 år, en tisdag. Vi hade precis kommit tillbaks från lovet då. Dagen började bra. Den blev lite sämre på grund av en sak... När jag kom hem väntades gäster. Vi firade min syster också. Öppnade presenter, fikade, hade kul. När alla hade dragit så stack jag, mamma och mormor till kyrkan och tände ett ljus :'(
När vi kom hem somnade jag.
Kom ihåg att även Moa, en av mina vänner hade "fest".
Det var lite roligt faktiskt! Fyra kungsörare, Linnea, Sharon, Kevin och Linus. Resten va väl typ från Arboga. Kände ingen som va från Kungsör. Desutom verkade dom inte vara nå roliga eftersom dom bara satt i soffan hela tiden. Haha alla dansade typ utom dom, även o dom såg trpkiga ut så känner jag dom alla tillräckligt bra idag. Och dom var mycket roligare än vad jag trodde också!
Fick kontakt med Linus efter att han hade frågat Moa om mitt nummer. Efter ett tag träffades vi. Han kom till Arboga med Kevin och träffade mig och Moa :-)
Minns att dom alltid gick lite efter oss och garvade hela tiden, har aldrig riktigt förstått varför :o
Dom försökte även kolla vad som fanns i min garderob...men naturligtvis kläder? Dumsnutar

Här går han jätte långt efter och därför är bilderna väldigt suddiga...
Vet inte riktigt när det här va men i Maj minns jag nästan ingenting, lite sol vare i alla fall och en syrran som blev hela 11 år.
Juni va det inte så mycket skola efteersom att det blev sommarlov! Innan sommarlovet kom det en tjej som skulle börja i våran klass efter sommarlovet. Hon verkade vara väldigt blyg men gud så fel jag hade. Fick ocksåen iPhone 4 innan sommarlovet började. Haha, riktigt glad va jag!
Första gången på länge som det va sol på skolavslutningen.
Bästavänner ♥
Efter att vi hade vart i kyrkan följde Sofie med min familj till golfbanan och käkade glass och slog även iväg en golfboll med en golfklubba, snacka om bra kunskaper ;-)
Sommarlovet var det bästa och det sämsta någonsinn! :) :(
HAHA
Dom första dagarna gjorde jag ingenting förutom att sola och bada i poolen, om jag minns rätt. Bland dom första dagarna så va jag och Sofie iväg till Köping och små shoppade lite.
När vi hade kommit hem så träffade jag David några timmar medans hon va på stan med Sanna. Sofie kom upp till David och va med oss ett tag sen drog hon för hon skulle typ hem och käka och jag stannade kvar, jag råkade till och med somna... när jag vaknade stack jag hem. Dagen efter det eller några dagar efter det stack jag till Kungsör med Sofie och Calle. Dom jag minns va där va Linnea, Sharon, Linus, Marcus (?), Erik/c (haha) adde och nåra mer.. Öhm ja vi va lite överallt, hemma hos Linnea, hemma hos Sharon och ja lite överallt. Sen blev jag kallad storöga, av Linus Andersson bara för att jag har stora ögon....:( Ja, någonting sånt...det va iaf as kul :-)
Några dagar va jag vid villa med Sofie, Robine, Linn och Moa. Vi käkade godis, solade lyssnade på musik och skrattade. Kul vare! =)
Firade Midsommar i Leksand med mamma, pappa, Najah, Ted, Sanna och lilla Linnea.
Ja det va väl som en vanlig midsommar fast i Leksand bara :) Dagen efter va vi på trav och de va inge kul. Haha, hade nått min gräns på mobilen så att jag kunde inte få tag på någon. inte kul
1 Juli åkte familjen och My till Sunne. Där träffade vi Calle och Malin. Vi hade jätte kul och va på stranden på kvällarna och snackade om väldigt mycket. På dagarna va vi på ett vattenland. Också rätt så kul, men att va där i två dagar va inte så kul eftersom att det inte va så stort så vi hann göra alt på en dag, heheh
Det va ju cup då så att vi kollade lite på fotboll och så träffade vi finaaa klasskompisar på vattenlandet också. Stackars Abbe som hand gjort någonting med handen så att han inte kunde bada :( Sista kvällen träffade vi två killar, helt random, haha. Minns inte vad dom hette men jag vet att dom va 95:or och ja vi snackade med dom ett tag sen drog vi, Malin och Calle skulle hem så jag och My gjorde typ ingenting, jag snackade med Linus i typ en timme och My blev lite små sur, hihi (a)
En dag hade jag och Sofie ingenting att göra, eller i alla fall inte jag så jag satt i mitt löshår, satt på mig kläder jag aldrig haft på mig innan och ja, gjorde en ny Ninell, haha.
Samma kväll tog jag med gitarren till lekparken för att få lite hjälp av Emil, det gick inge vidare men de va nå otroligt trevligt att sitta på en filt, spela lite gittar och snacka med han!
Någon dag efter träffade jag Sanna och Moa och vi hade väl roligt som vi brukade ha. Sanna skulle bort och då bestämde jag och Moa att vi skulle dra till Kungsör, "bodde" där i tre dagar. Eller jag blev kvar där tre nätter..:-)
Tog tåget dit och när vi kom dit lämnade vi mina väskor hemma hos hennes pappa sen träffade vi några roliga typer, Linus, Wille och typ Simon. Sen blev det bara mer och mer och ännu mer. Sov hos Moa och ja, typ en och en halv timme söööömn, najs.
Torsdagen fyllde Linus år, 13 faktiskt. Hihihihi, han fick ingen present, ba en kram (a) Fett taskigt av mig..
Sov hos Moa igen, såklart så somnade hon rätt tidigt och jag somnade typ halv fem och vaknade sju, två och en halv timmars sömn är bättre än ingenting. Fredag kom Sanna till Moa och ja dom sjöng hela tiden och vi sola liiiite.
Senare mot kvällen kom Linus och Wille förbi Moa och då stack vi till Wille för vi skulle sova i hans husvagn. Vi lyssnade på musik, snackade, spelade kort (?????) byggde hus av kort, haha ja massa mer. Linus slog i huver hela tiden, och jag tjatade om pizza och va jätte hungrig. Sanna och Moa somnade medas Linus å Wille spelade på deras telefoner och jag kollade på, as kul. Vi somnade 9.00 och vaknade 11.00. två timmars sömn. Och då vare 6 timmars sömn på 3 dygn. Inte bra gjort.. Köpte pizza, drog hem till Moa och sen drog jag hem till Arboga.
En natt i Högsjön med Linn, Emil, Alex, Sofie och Linn i ett litet tält. När vi kom dit satt vi upp tältet och jag va den ända som inte hjälpte till. Det var roligare att kolla på när dom andra fixade de. Vi badade i sjööön. Snackade, skrattade och hade de bara bra! Minns inte när vi somnade men jag vet att runt typ 2 på natten badade David, Emil och Sofie, nakna, HAHA.
När jag hade kommit hem va jag helt slut, gick ut på altan och la mig i soffan, somnade två timmar och när mamma väckte mig ville jag inte ens ha tacos?????:O OMG, jag lär ha vart riktigt trött.
Min finEE far va så gullig och kom hem med 24 monster en dag.
Och när jag å Sanna drog till lidl efter att Linus och Marcus tagit tåget till Kungsör.
NÅGRA ANDRA GÅNGER I SOMMRAS ↓

Det tog slut mellan mig och David den 7 augusti.
27 september 2010 - 7 augusti 2011

Dags för skolstart och det var faktiskt helt okej! Minns så väl att när vi satt i klass rummet garvade jag och Linn åt nästan allt, suuUUUperkul.
När Sanna blev 14 så va jag, Wille, Marcus och Linus hemma hos henne och kollade på film. Eller nej typ en halv, sen snackade vi om ingenting, Linus och Wille spelade något spel med Sannas bror medans jag kollade på och Sanna å Marcus va i Sannas rum å gjorde nå.
Jag åkte fyrhjuling för första gången på JÄÄÄTTEEEEE länge i sommras på gården. RuntRunt.
Sanna satt bakom och skrek som ett vidsvin.
På höstlovet kom Hanna Sahlin till mig, vi snackade om allt möjligt, både bra å dåliga saker. En massa skratt. Vi käkade kebab på stan också.
Hon kom till mig lite då och då på lovet, hon blev även kvar här en natt, Linus och Marcus också för den delen.
Någon gång på lovet gjorde jag en AS FIN hyllaaaaa, hehehehe
Bara en massa Linus, å ännu mer, typ.
Lördagen på höstlovet tog jag Hanna och Sofie tåget till Västerås för lite shopping.
Vi käkade på donken och fick med oss det vi ville ha, as najs dag och lika najs kväll! När vi kom till Arbogas station så väntade vi lite snabbt på My och då stack vi till Candy inn. Köpte fett med godis och monster på OK Q8 :-P
När vi va hemma hos mig satt alla vid sina datorer, när Linn kom käkade vi, alla delade på en familjepizza, fett gott! Dansade ute vid bastun sen bastade vi, HÄÄÄRLIGT -ohja
The shining va på efter det och den va inte nå läskig tredje gången men ändå skrek jag sönder iaf.....
När den va slut satt alla vid sina ddatorer igen, antingen va det sims eller facebook, haha.
När Hanna somnade hälde jag monster i hennes hår, hon vaknade och trodde de va vatten. HAHAHHA
Tror vi alla somnade sen.... :o Kul va det iaf! =D
Inte så mycket min familj gjort tillsamans under det här året som jag minns sådär jätte bra. Men Någon kväll va vi och spelade bowling. Lärde mig att den som är kaxig när den leder går det inte så bra för.....
Jag ledde över alla sen kommer både min pappa och Najah ifatt mig, suUUrt!
När vi va klara åkte vi iväg till statoil och hyrde film och köpte lite smått och gott!
Kvällen ägde! ♥
I slutet på november fixade jag hårförlängning(typ löshår) och hade det ett tag, sen blev det lite jobbigt att de såg fult ut när jag plattade de så jag tog bort de, eller jag mammsiii hjälpte mig :)
Lilla julafton hos mormor, med mammas sida av släkten. Fick ungefär 6 julklappar.
Vi käkade å lite allt möjligt, alltid lika roligt!
Släkten di Zazzo = Galen släkt

Julafton var den bästa hittils! Verkligen. Fick allt jag önskade mig förutom att älsklingen inte va hos mig dåå..
Firade julafton hos farmor med pappas sida av släkten. Vi kom dit runt två och då väntade jag bara på att Kalle Anka skulle börja! Det va as grymt eftersom att sist jag såg de va 2009..
Efter Kalle Anka blev det käk, och jag som ine gillar julbord tog bara farmors köttbullar och potatis :P:P
Sen väntade alla barnen på tomten, vilket var min mormor, heheh
I julklapparna hittade jag systemkamera, högtalare och lite mer =) FinFint!
Vi kollade även på någonting mer roligt på tv som jag inte vet vad det heter, vi drog hem rätt tidigt och jag somnade nästan direkt när jag kom hem! trötttrötttrött!!!
Världens bästa blev kvar hos mig och han fick sin julklapp och jag fick de han köpte till mig, gud vad glad jag blev! ♥
Alltid lika underbart att få vara hans närhet. Hihi du är bäst!
Mitt underbara år hittils!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i knasigt, men enkelt / länka inlägget

   

Mmmmm vad gott med fanta...eller blåbär

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i knasigt, men enkelt / länka inlägget

   

Kvällen bjuder på en massa skratt och en rolig vän!

Det är underbart! Vi har käkat pizza och kollat på film, typ Arthur 3 eller nå, haha. Även vart uppe i stallet och nu sitter vi i hennes soffa och bara chillar. Hahah kollar lite på tv, men mest är vi båda nördar 8-D Ha en bra kväll allihopa!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i knasigt, men enkelt / länka inlägget

   

Sover hos Linn

Hanna stack för typ en timme sen och nu väntar jag på att mamma eller pappa ska komma hem så att någon av dom kan skjutsa ut mig till Linn, sover kvar där i natt och kan ju inte lova på mycket bloggande men det visar sig. Ska bli as najs! Har inte vart med Linn på hur länge som helst, det va ett riktigt bra tag sen bara vi va. Ha de bra sötisar! :*
AS FIN CAMBILD ;*******
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i knasigt, men enkelt / länka inlägget

   

bestämt mig, INGENTING under 2012! NUUU JÄÄÄVLLLAAAR!

Det kommer absolut inte gå bra så galen som jag är i godis, men man kan om man vill! ååh jag vill juuu deee :P Hahah det kommer gå, lovar ;-)
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i knasigt, men enkelt / länka inlägget

   

just nu me mariiooooo;

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i knasigt, men enkelt / länka inlägget

   

Pronto,-;)&

Sitter på pronto nu med Hanna, kebab väntar vi på...;-)
När Hanna kom i morse så satt vi vid datorerna en stund, kollade lite på tv sen somnade vi och vaknade 11, haha
Jag fixade mig lite i håret och målade naglarna innan vi stack hit. Kramar

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i knasigt, men enkelt / länka inlägget

   

Pigg?-Nae

Vem fan orkar ringa med dolt nummer kvart över fem på morgonen?!?!?!?!??!? å damp.
Vaken, men absolut inte pigg, knappt glad heller men det blir jag väl när Hanna är här :) Hon är på väg nu så bara att vakna till liv nu! Upp och hoppa! Hörsssssss
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i knasigt, men enkelt / länka inlägget

   

Mario, and me =D

Alltid du, alltid du -varför?
Tidigt i morgon kommer Mario till mig. Runt 8 på morgonen om jag inte minns fel, går upp halv åtta och fixar mig lite när hon har kommit, i think. Blir alltså att lägga sig så tidigt som möjligt för att kunna komma upp i morgon. Vi får se vart dagen leder i morgon, inte en aning om vad vi ska hitta på. Kanske drar till stan och käkar pizza. Ska fortsätta kolla på Eva och Adam nu, mumsa på godis och dricka kall trocadero. Hörs babes.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i knasigt, men enkelt / länka inlägget

   

L1T3 R4ND0M,-¨¨

Skumt. Mycket skumt.
Typ tolv i natt så vare hockey på tv, sverige mot lettland och såklart så ville Linus kolla. Öhm ja Sverige vann, tror jag. Bara så att ni vet
Jag tror att vi somnade runt fyra (?) eller nå, men ah det jag ville komma fram till va iaf det jag drömde!
Vi hade använt min kamera på kvällen och ja inte precis innan vi somnade men nästan.
Aja drömmen va jätte verklig, verkligen! Jag drömde att vi hade lagt oss men ändå va kameran i sängen och inte där den skulle vara jag orkade inte lämna tillbaka kameran. *vaknar(men vet inte ens att jag har drömt det där, tror att de verkligen har hänt)* jag frågar Linus om han kan lägga kameran där den ska vara å han ba va? den är ju där..
åååh jaa, drömde rätt mycket skumt!! Bara jag som har drömt så verkligt? Eller jag kanske va riktigt jävla trött så jag inte fattade vad jag gjorde eller sa, eh ja venne...
Orkaaaaaaaa.

Ungefär 16.00 drog jag å syrran ner på stan för att köpa kääääk, godis och dricka. Kom hem runt 5 och började med maten, käkade och ja nu sitter jag i mitt rum och gör INGENTING. Det suger. Ska sätta på en film och ja, ha de tråkigt..Alltså knappast att det är jullov...........ingen vill ju träffas eller nå. Aja får väl nöja mig med att kika runt på alla bloggar jag läser om och om igen och ännu en gång till, eftersom att jag inte får va inne på facebook förns på torsdag igen. Men jag klarar mig nog. Bjuder på en del bilder nu dååå, smått med egobilder också..
någon som inte gillar att va med på bild...
BARA för att jag inte har någonting att göra....-.-
K O M M E N T E R A (2)
publicerat i knasigt, men enkelt / länka inlägget

   

aLoNe- FILM

Godmorgon! Tyyp.. Jag är riktigt jävla trött och Linus har dragit, eller ja han gjorde det för kanske en timme sen. High school musical är på och jag kommer somna snart. Inte den bästa filmen men orkade verkligen inte leta. Magen kurrar, orkaaaaaa.
Blir nog en riktigt chill dag idag...har ingenting att göra och ingen vill träffa mig heller. orkaaaaaa.
Nej ska skaffa mig ett liv nu, hejdå.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i knasigt, men enkelt / länka inlägget

   

K O M M E N T E R A (1)
publicerat i knasigt, men enkelt / länka inlägget

   

Lite smått klantig!

Haha klart att man ramlar med en kamera lixom ;-)

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i knasigt, men enkelt / länka inlägget

   

plÅÅÅÅt-eru?

Jag och mamma va ut en sväng i skogen för ett tag sen och hann därför inte städa klart helt på rummet så ska väl fixa det sista nu, eller ja snart. Haha eftersom att det är så "tråkigt" att ta kort på naturen nu, alltså det är ju bara grått, brunt å grönt (-.-), så därför tog mamma lite kort på mig i stället, hahah.
Och här garvade jag sönder för att min mamma skulle precis ta kort på mig sen ramlade hon baklänges..
Finns fler bilder på headern ;-P Ska lägga upp bilder på mamma när hon ramlade snart :):):):):):):)
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i knasigt, men enkelt / länka inlägget

   

26 DECEMBER

Vaknade för ungefär en timme sen och jag har bara kollat på tv sen dess. Lite smått tråkigt eftersom att det inte går någonting bra på tv längre.......
Snart ska jag sätta på mig lite mysiga kläder och sen plocka undan lite små saker på mitt rum, eftersom att Linus kommer idag och blir kvar här över natten också =)
Musiken är på så nu är det bara att börja med städningen, hörs någon gång under dagen skulle jag kunna tro, kramiiiss.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i knasigt, men enkelt / länka inlägget

   

24 december, grymt bra!

Sån här grej till täcken och kuddar +lakan eller nå.
filt med värme
högtalare som man kopplar in iPhone i, haha bra sverige
läppglans (?) ansiktsmasker
hörlurar, typ
både filmen och julkalendern, jag å najah delar
någonting och hårspray
6 pennor, 1 skrivhäfte och ett någonting annat, åså typ en sån här sak, eh ja 2012 sak, eheh :$
Presentkort på hm(300:-) och 800:-
örhängen
Toffifee, MUMS
Canon EOS 1100D
Haha, tog kort i spegeln på kameran...venne varför XP
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i knasigt, men enkelt / länka inlägget

   

Vadå att de snöar på spotify?

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i knasigt, men enkelt / länka inlägget

   

GOD JUL!

Ingen jul känsla under dagen alls, har börjat komma mer nu mot kvällen när man sett på Kalle anka å de och så kommer "tomten" snart också! Dagen har vart toppen hittils och kvällen kommer nog också bli de! Hoppas ni har och har haft de as bra! Hörs imorgon!
Blev lockigt hår, men allt på en sida :p

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i knasigt, men enkelt / länka inlägget

   

God natt!

Har lockat håret och det blev ju inte as bra men tror jg ska ha lockigt imorgon ;-) Ska lägga mig nu och kolla på film med världens bästa syster!
As söt pyjamas, de värsta är ju att Najah också har på sig sin, haha god natt sötisar!

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i knasigt, men enkelt / länka inlägget